!-- Google tag (gtag.js) -->

Korse nedir? Hangi korse daha kullanışlı?

Zayıflatan Korse Modelleri

Korse nedir? Hangi korse daha kullanışlı?

 

Korse nedir?

Sağlık sektöründe de ismini duyduğumuz korseler, farklı tip ve kullanım alanı sunmasıyla merak edilen kıyafetler arasında yer almaktadır. Korse, vücudunuzda zayıf göstermek istediğiniz bölgelerde karın, bacak, bel vb. kullanılan, esnek kumaş yapısı ile tercih edilen iç giyim modelleri arasında yer alır.

 

Güzel bir görünüme aracı olan korselerin, duruş bozukluğu gibi bedeni düzgün tutmaya yaradığı ve günlük kullanımın bir parçası olduğu bilinmektedir.

 

Hangi Korse Daha Kullanışlı?

Daha fit bir görünüm için korse aradığınızı düşünerek yazımıza devam ediyoruz :) Bel, kalça, göbek gibi bir çok kullanım alanı sunan korse alışverişine başlamadan önce zayıf göstermek istediğiniz bölgenize karar vermelisiniz. İdeal korse seçimi için bir araştırmaya başladığınızda farklı isimlerde birçok korse türü ile karşı karşıya kalacaksınızdır. Bu nedenle öncelikle korsenin kullanışını göz önünde bulundurarak sizin için en iyi korsenin hangisi olacağına karar vermelisiniz.

 

Hangi korsenin daha kullanışlı olduğuna gelin birlikte karar verelim;

 

  • Öncelikle kullanışlı bir korse arıyorsanız, bedeninize uygun bir tercih yapmalısınız. Eğer ara bedenseniz bir alt bedeni almanız, kusursuz görünüm için çok daha iyi olacaktır.
  • Korsenizin hangi kumaştan yapıldığına dikkat ediyor musunuz? Cevabınız hayır ise aldığınız korsenin antibakteriyel ve hipoalerjenik olmasına önem vermelisiniz. Gün içinde uzun saatler boyunca cilt yüzeyinize temas edecek korselerin kumaşı hem hijyen hem sağlığınız için oldukça önemlidir.
  • Bir diğer önemli nokta ise korsenin kumaş yapısıdır. Tercih edeceğiniz korsenin kumaşında naylon bulunmamasına dikkat etmelisiniz. Ürün açıklamasınıda veya iç etiketine kumaşın içeriğini inceleyebilirsiniz. Tüm mevsimlerde tercih edilen korsenin, daha konforlu bir kullanım sunması oldukça önemli. Bu nedenle hava alabilen ve esnek bir kumaş yapısı tercih sebeplerinizden biri olmalıdır.
  • Kıyafetinizi daha formda taşıyabilmek ve kusurlu bölgeleri kapatmak için tercih edeceğiniz korsenin az dikişli veya dikişsiz olması da kusursuz görünüm için önemli bir noktadır. Dikişsiz korseler , kıyafetinizden belli olmayacaktır.
  • Gün içinde korsenizin bedeninizden kaymasını engelleyecek en önemli ip ucu ise korsenin içine eklenen silikon tutuculardır. Özellikle straplez, etek formda korseleri araştırırken silikon tutucusunun olup olmadığına dikkat etmenizi öneririz.

 

Toparlayıcı Korse Ne işe Yarar? 

Bir düğün için aradığınız elbiseyi buldunuz ancak karın bölgesi istediğiniz gibi durmuyor… Çok kısa sürede incelten etki sağlayan toplarlayıcı korseler imdadınıza yetişecektir. Toparlayıcı korsenin istediğiniz etkiyi yaratması için tam bedeninize uygun seçim yapmanız önem taşımaktadır.

 

Korselerin toparlayıcı etkisinin yanı sıra, vücudun görünümünü sıkılaştırarak sağlıklı bir görünüm de sunmaktadır. Bu nedenle bölgesel kamufleye ihtiyacınız olmasa da günlük veya özel günlerde ideal kiloda olsanız dahi korseleri tercih edebilirsiniz.

 

 

 

Korse Nasıl Takılır?

Doğru cevap korsenize göre çeşitlilik gösterir. İç çamaşırının üzerine veya altına giyilen korseler, kıyafetlerin altına giyilerek kusurlu bölgeyi kapatma imkanı sunar. Örneğin atlet tipi veya paçalı bir korse tercih ediyorsanız iç çamaşırı yerine rahatlıkla kullanabilirsiniz. Bel gölgenizi kapatacak bir korse tercih ediyorsanız dilerseniz iç çamaşırı üzerine de korseninizi takarak kullanabilirsiniz.

 

Korse Ne Kadar?

Zayıflatan toparlayıcı etkisi ile kurtarıcı bir iç giyim malzemeleri olan korselerin fiyatları kullanım alanlarına göre çeşitlilik göstermektedir. Birden fazla bölgede kullanım imkanı sunan korselerin tek bölgede kullanılanlara kıyasla biraz daha yüksek fiyatlı olduğu bilinse de farklı marka seçenekleri ile korseler uygun fiyatlı iç giyim ürünleri arasında yer almaktadır.

 

Korse modellerimizi https://byhubs.com/ic-giyim-urunleri-modelleri/toparlayici-korse-modelleri linkinden inceleyebilirsiniz.

Etiketler: Korse Nedir?
Ocak 30, 2022
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Çerez Kullanımı