!-- Google tag (gtag.js) -->

Ev Giyim Nedir? En Çok Tercih Edilen Ev Giyim Kombinleri!

bohem_odada_ ev giyim kombini yapmış_ceketli_mutlu_kadin

Ev Giyim Nedir? Alışveriş Yaparken Bunlara Dikkat!

Pandemiyle birlikte günlük hayatımızın, evlerimizin bir parçası olması son zamanlarda çok sık karşılaştığımız ev giyim modasını yaratmıştır. Ev giyimi tercih edenlerin aradığı özellikler arasında rahatlık ve kullanışlılık öne çıkmaktadır. Yorgun bir günün sonunda eve geldiğinizde tercih edebileceğiniz “iç giyim, ev giyim pijama, sabahlık, tayt, ev giyim şort, crop üstler, sweatshirt” gibi parçaların yanı sıra evde çalışma hayatını sürdürenlerdenseniz bu parçalara eşlik edecek casual parçalar ve patik, terlik gibi rahat aksesuarlar ile şık ve rahat kombinler de oluşturabilirsiniz.

 

Ev giyim alıverişinde nelere dikkat etmelisiniz?

Uzun soluklu kullanacağınız parçalar arasında yer alacağı için rahatlığının yanı sıra seçeceğiniz parçaların kesimi ve üzerinizdeki duruşu oldukça önemli noktalardan biridir. Geçmiş zamanlarda günlük hayatta giyilemeyecek durumda kıyafetler ile gri eşofmanların kombinlendiği ev giyimi günümüzde şık ve kullanışlı kombinlere yerini bırakmış durumda.

Bir diğer dikkat etmeniz gereken husus ise aldığınız ev giyim ürününün kumaş kalitesi olmalıdır. Pamuk oranının yüksek olduğu ürünler yumuşak dokusu ile çok beğeni toplarken, cilt sağlığınız için de oldukça faydalı olacaktır.

Rahatlığı ile beğeni toplayan ev giyim modellerini sokak stilinizde de tercih etmeli misiniz? Unutmayın kendinizi ayna karşısında beğendiğiniz her imaj tabii ki sokak stilinizin bir parçası olabilir; ancak tepkili bakışlardan çekinenlerdenseniz gönül rahatlığıyla ev şıklığını sokağa taşıyabilirsiniz. Son yılların en trend kombinleri arasında yer alan eşofmanlar bu konuda oldukça göz alışkanlığı yaratmış ve rahat giyimin sokaklara açılmasını sağlamıştır.

 

Kadınların En Sevdiği Ev Giyim Kombin Önerileri! 

Miuccia Prada’nın da söylediği gibi “Ne giydiğin kendini dünyaya gösteriş şeklindir.” ister işinizde ister evinizde stiliniz sizi yansıtan yaşam şeklinizdir. Bu güzel sözün ışığında neden ev giyim kombinlerinin merak edildiği ve araştırıldığını da aydınlatmış oluyoruz :)

Kadın ev giyim takım kombinleri son yılların moda anlayışı ile oldukça revaçta! Özellikle taytlı takımlar ev giyimin yıldız parçaları arasında.

 

 

 

Ev modası deyince olmaz olmaz parçalardan biri olan pijamalar ile yorgun bir günü akşam şıklığı ile taçlandırabilirisiniz! Özellikte ev giyim pijama takımları bu konuda en kurtarıcı parça olacaktır. Pijamalarınızla uyumlu saç aksesuarları, çoraplar ve terliklerle bir kombin oluşturabilir, rahatlığı şıklıkla buluşturabilirisiniz.

 

 

Malum önümüz yaz, özellikle sıcaklarla birlikte hava alan keten parçalar, askılı tişörtler ve croplar en çok tercih edilen ev giyim modelleri arasında yer alırken yazlık kombinlerin olmazsa olmazı ev giyim şortlar da dolabınızın star parçası olacaktır. Pamuklu veya keten şortlar ile cildinizin nefes almasını sağlayabilir serin ve konforlu bir yaz geçirebilirsiniz.

 

 

Her mevsim tercih edebileceğiniz en kaliteli ve en rahat bayan ev giyim modellerimizi incelemek isterseniz, sizi şuraya alalım; ev giyim modelleri  

 

 

Etiketler: ev giyim ne demek,ev giyim kombinleri, yazlık ev giyim, ev giyim şort, ev giyim takımları
Şubat 19, 2022
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Çerez Kullanımı