!-- Google tag (gtag.js) -->

Büstiyer Ne Demek? En Beğenilen Büstiyer Kombinleri!

elinde_bustiyer_tutan_kadın_guluyor

Son zamanların en popüler parçalarından büstiyerler, günlük kombinlere yeni dahil oluyor ve ne anlama geldiği bir o kadar merak ediliyor. 19. yy ve 20.yy’da bel korsesi olarak üretilen büstiyerler, göğüs ve bel boşluğunu kapatan, toparlayıcı özelliği ile ince görünüm sunan iç giyim modeli olarak üretilmektedir.

Günümüzde ise birçok farklı tarzda kıyafet ile kombinlenebildikleri için iç giyimin yanı sıra günlük kıyafetler arasında yerini almıştır. Özellikle vücudu toparlayan ve kıvrımlı görünmesini sağlayan büstiyerler, braletler ile sıklıkla karıştırılsa da belin yarısını kapatan formu ve göğüs toparlayıcı etkisi ile birbirinden çok farklı iki model olduğunu rahatlıkla söyleyebiliriz:)

Doğru kıyafetler ile kombinlendiği zaman şık ve zamansız bir görünüm sunan büstiyer modellerini gelin yakından inceleyelim…

Büstiyer Modellerini Birlikte Keşfediyoruz!

 

İç giyim modeli olarak üretilen dantelli büstiyerler, kombinlerinde sütyen askısının, sütyen kopçasının görünmesinden hoşlanmayanlar için kurtarıcı parçalardan biri olmuştur! Kalın askıları ve dantel detaylarıyla sokak stilinin vazgeçilmezi olan bu modeller şık davetler için de tercih edilen parçalar arasındadır.

Toparlayıcı bir iç giyim parçası arayanların tercih edecekleri büstiyer modeli büstiyer sütyenler olacaktır. Hem göğüsünüzü kaldıracak hem de belinizi ince gösterecek bir iç giyim parçası arıyorsanız destekli büstiyer sütyenler askılı ve straplez modelleriyle sizi mutlu edecektir :)

Sağlıklı yaşamın beraberinde getirdiği trend spor kombinlerin de en çok tercih edilenlerinden olan spor büstiyerleri, diğer modellerinden ayıran en önemli detay mikrofiber kumaştan üretiliyor oluşu ve sade tarzlarıdır. Genellikle crop top olarak da kullanılan büstiyerlerin en sadesi olarak onu seçebiliriz!

Hangi büstiyer modelini seçeceğinize karar verdiniz, gelelim büstiyer üstüne ne giyilir sorunuzun cevabına..

En Beğenilen Büstiyer Kombinleri!

Sıklıkla aldığımız sorulardan biri büstiyer içine ne giyilmelidir oluyor, öncelikle bu soruyu cevaplayalım; büstiyer göğüsünü kapatan parçalar olduğu için bir sütyen gibi düşünebilir ve içine bir şey giymeden günlük hayatınızda rahatlıkla kombinleyebilirsiniz.

Farklı stillere sahip birçok kadının beğeniyle kullandığı büstiyerler modelleri ile stil sahibi kombinler oluşturmak oldukça kolaydır. Büstiyerleri ister iç giyim olarak ister tek parça kıyafet olarak dört mevsim rahatlıkla kullanabilirsiniz.

Büstiyer üstüne giyebileceğiniz star parçalar; ceketler, oversize tişörtler, dekolteli kazaklar ve gömlekler olacaktır. Kol altı, göğüs ve sırt dekoltesi bulunan casual parçalarda da rahatlıkla dantelli büstiyerleri tercih edebilirisiniz.

Zarif ve şık bir kombin arıyorsanız tek parça olarak üstünüzde büstiyer, büstiyer altında ise midi boy etek veya plazzo pantolon tercih edebilirsiniz. Gözlerin sizi nasıl takip ettiğine siz de şaşıracaksınız! Biraz daha günlük bir kombin arayışındaysanız, hırka - büstiyer ve jean üçlüsü sokak stilinize iddia katacaktır. Spor sonrası kahve sevenlerdenseniz spor taytalarınıza uygun renklerde büstiyer seçerek pratik kombinler oluşturabilirsiniz.

 

 

 

 

 

 

Etiketler: bustiyer ne demek, bustiyer kombinleri, dantelli bustiyer
Şubat 17, 2022
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Çerez Kullanımı