!-- Google tag (gtag.js) -->

Düğün Sabahını Neşelendirecek Bride Gelin Sabahlığı Modelleri

Bride Gelinlik Sabahlığı

Hayatın en tatlı telaşlarından biri olan düğün hazırlıkları için listenizden birçok kalemi tamamladınız şimdi sıra geldi düğün gününüzde heyecanınıza eşlik edecek o yıldız parçaya: bride gelin sabahlığına :)

 

Bride Gelin Sabahlığı Nedir? Ne Zaman Giyilir?

 

Düğün hikayeleri çekimleriyle adını sıklıkla duyduğumuz bride to be sabahlıklar, gelinlerin düğün öncesi kuaför hazırlıklarında giydikleri genellikle satenden hazırlanan baskılı beyaz mini sabahlıklardır.

 

Dilerseniz isminize özel olarak da hazırlatabileceğiniz gelin sabahlıklarını taşlar, tüyler, danteller ile renklendirebilir tarzınızı düğün gününüze de taşıyabilirsiniz. Gelelim en çok merak edilen o soruyu peki bride sabahlık içine ne giyilmelidir?

 

Gelin kimonosu olarak da aratılan bride gelin sabahlıkları belden kuşaklı modellerdir, genellikle mini olan bu parçalar içinde hareketinizi kısıtlamayacak mini beyaz elbise veya beyaz bir tulum tercih edebilirsiniz. Özellikle seçeceğiniz iç parçanın boyun kısmının geniş olmasına özen göstermelisiniz düğün saçı ve makyajınızın bozulmasını istemeyiz.

 

Bride Sabahlık Setinde Neler Olmalı?

 

Genellikle tek parça olarak da tercih edilen bride sabahlıkları set olarak satın alabilir zamandan kalabilirsiniz. Sabahlık, mini elbise veya şort üst takım, bride terlik ve bride taçtan oluşan bride sabahlık seti ile düğün sabahınıza rahatlıkla hazırlanabilirsiniz.

 

Düğün Sabahına Renk Katacak Bride Gelinlik Modelleri

 

Farklı tarzlara hitap eden bride to be sabahlıklar pembe, kırmızı, mavi, gri gibi renklerde de satılırken gelin adaylarının favorisi tabii ki beyaz bride gelin sabahlığı olmaktadır.

 

Gelin sabahlıklarından sırtında yazan bride veya bride to be yazırlarıyla ayrılan bride gelin sabahlıkları nakışlı, taşlı veya renkli baskı seçenekleriyle farklı modellerde gelinlerin beğenisine sunulmaktadır. Sadelikten yana olan gelin adayları için düz saten üzerine baskılı olarak üretilen sabahlıkların yanı sıra kolunda ve etek ucunda tüylerle veya volanlarla hareketlendirilen farklı modellerde de yer almaktadır. Kuaför hazırlığı sırasında fotoğraf çekimi yaptıracaksanız, bride gelin sabahlığınızın renginden farklı bir renkte saten mini sabahlıklar alarak nedimelerinizle eğlenceli kareler çektirebilirsiniz.

 

Damat ile aynı yerde hazırlanma imkanı olan gelin adayları gelin sabahlığının yanı sıra groom baskılı siyah saten damat sabahlıklarını da tercih ederek düğün günü hazırlıkları için güzel anılar biriktirecek fotoğraflar için hazırlık yapabilirler :)

 

 

Bride to be sabahlıkları incelediğimizde bilekte, diz üstü ve mini boylarda üretildiğini söyleyebiliriz. Tüm bedenlere uyumlu standart beden üretilen Rossa İntimo bride gelin sabahlıklarını byhubs.com'da inceleyebilirsiniz.

 

 

 

Etiketler: Bride Gelin Sabahlığı
Nisan 18, 2022
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Çerez Kullanımı